Het ontroert me telkens als ik hoor hoeveel mensen wat aan de muziek van Mensenkinderen hebben. De oude gezangen voorzien van nieuwe melodieën bieden troost en geven hoop.  Bijzonder! 

Om door te kunnen blijven gaan wil ik een beroep doen op jouw steun door een een vriend (patron) van Mensenkinderen te worden. Natuurlijk staat hier heel veel leuks tegenover! 

- Je bent nauw betrokken bij alle nieuwste ontwikkelingen 
- Je kunt gezangen of onderwerpen voor liedjes aandragen 
- Je kunt alle Mensenkinderen muziek als eerste beluisteren 
- Toegang tot eerste demo’s en schetsen 
 

"Mensenkinderen meet zich aan de beste Nederlandstalige pop. Melodieën die meteen in je kop zitten en teksten waar je nog lang over blijft namijmeren. Schoonheid doet ertoe in het leven: maak het mogelijk."  
(Reinier Sonneveld)  

Mensenkinderen maakt muziek die een rust met zich meebrengt die de diepste onrust in mij tot zwijgen brengt. Door de eenvoudige melodieën en de kwetsbare, pure stem van Bas, weten de liedjes me steeds opnieuw te raken. De muziek van Mensenkinderen laat mij een God zien die begaan is, in het allerdiepste dal met je is en je vasthoudt als je zelf niet meer kan.  
(Lea Sies)  

Bas is een zeer geïnspireerd muzikant. Zijn liedjes hebben een soort van verstilde schoonheid in zich. Oud en nieuw voegt hij op een kunstige manier samen.  
(Peter van der Schoor) 

Dus: Betekent de muziek van Mensenkinderen veel voor je? Ben jij een vaste luisteraar en wil je iets terug doen? Word Patron! Daarmee geef je Mensenkinderen de mogelijkheid om door te blijven gaan!

Voor meer informatie kijk op Patreon of Petje.af